keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kemora 31.8-1.9

Huoltoa ennen reissua:

Botnialla pyörä alkoi nykimään suorilla ja ennen reissua otin bensapumpun pois ja puhdistin suodattimen. Oli kyllä aika karun näköinen:

Tämän lisäksi vaihdoin uudet tulpat, Josko nyt pyörä toimisi...

Kemora:

Kausi lähenee loppuaan ja edessä oli viimeinen pitkänmatkan ratareissu. Eli perjantaina töiden jälkeen pakun keula kohti kemoraa. Taas säät suosi ja aurinko paistoi oikein lämpimästi lauantaina ja koko päivän sai tahkota rataa oikein urakalla.  Heti ensimmäisellä setillä alkoi hymyilyttämään kun pyörä toimi ensi kertaa koko kesänä täydellisesti. Ei nykimistä eikä tärinää ja muutenkin tuntui vetävän ihan eri tasaisesti ja kuullostikin kuin olisi uusi pyörä :) No päivän mittaan alkoi kyllä nykimään muutaman kerran totuttuun tapaan. Luultavasti suuttimissa vielä on jotain roskaa tms.. Parannus kuiten selkeä.

Ajaminen tuntui sujuvan ihan mukavasti heti alusta lähtien. Ensimmäisellä setillä tuli jo tasan 1.16 ja edellinen ennätys (juhannus kerhokisa 1.14.9) meni rikki jo toisella setillä. Päivän parhaaksi ajaksti tuli 1.13.6 johon olin varsin tyytyväinen.

Pidon kanssa oli taas ongelmia, mutta muuten botnian välitys ja geometriat tuntui sopivan hyvin kemoraankin. Takapää liukasteli hurjasti avauksissa, mutta sen kanssa pystyi elämään. Illalla renkaita vaihtaessa ja pyörää tutkiessa huomattiin että jostain syystä takaiskarissa oli rebound säätö melkein kokokaan kiinni. Ruuvattiin se auki ja muut säädöt jätettiin entiselleen....



Sunnuntaina ilma ei ollutkaan yhtä lämmin ja edellisenä iltana alle laitettu medium dunloppi ei sitten kestänytkään vaan repesi vähän eka setillä ja toisella setillä repesi kokonaan. Renkaanvaihtoa siis taas edessä ja medium/hardia alle.

Nyt alkoikin pitämään ja ajo alkoi taas sujumaan. Avauksissa oli nyt paremmin pitoa, mutta peräpää alkoi avauksissa oudosti vatkaamaan. Eli varmaan reboundia olisi tarvinu lisätä tai jotain... No parin setin jälkeen alkoikin satamaan vettä ja ajot oli siinä. Ennätys ei enää parantunut vaikka ajat olikin tasaisempia kuin lauantaina. Puhtaat kierrokset pääosin 1.14.1-1.15 ja optimi parani 1.12.6 lukemaan. jonkinsortin kehitystä siis kuitenkin.

Holtsu oli kuvaamassa ja hyviä osumia tuli useampikin. Suuri kiitos niistä :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti