lauantai 2. kesäkuuta 2012

Nysse on kasassa taas

Uusi yritys eli kytkinkoppa tiivisteliiman kanssa kiinni ja uudet liemet sisään. Samoin änkäri ja katteet jne paikalleen. Nyt tuntuis pitävän öljyt sisällä. Toki varmuus asiaan tulee vasta testilenkillä kun saa kunnolla kytkimen nakkomaan öljyä :)

Clipareiden vaihdon aikaan nuukailin ja pistin vanhat kahvakumit liimalla kiinni mutta radalla vaan kytkimen puolen kahva liikkui ja valui alaspäin. Nyt päätin senkin pikkujutun hoitaa ja hain progripin kumit ja pistin ne liimalla kiinni. Samalla pistin pienet tankopainot päihin jos niistä jotain iloa olisi katuajossa.
Siinä konetta käytellessä sitten säätelin tyhjänkäyntiä korkeammalle jne pientä. Öljyt tosin vaihdoin samalla. Olihan ne vanhat jo ajettu 20 kierrosta :) No saavat mennä mun jäteöljyvatkaimeen.Onneksi tuli toi 20l tonkka ostettua tota delvaccia niin ei niin ahdista kun saa kokoajan vaihtaa.... Aika pelottavan kuulloista rominaa/kolinaa tosta koneesta kuuluu, mutta täytyy vain toivoa että kestää. Jonkinlainen muistikuva kyllä on ettei noita suzukeja muutenkaan kannata kuunnella kun korvatulpat ja kypärä päässä tai voi luulotauti iskeä päälle :)

Jos tämä sade loppuu niin kerrankin ois mahis kadulla cruisailuun su-ma ennen seuraavaa ratakeikkaa. Toivotaan että viimein mopo toimisi moitteettomasti ja pääsisi täysin itse ajamiseen keskittymään. Ahveniston testailun jälkeen kovasti olisi intoa kokeilla taas alastarolla ajoa ja nähdä onko sitä jotain jo sisäistänyt. Näin sadepäivänä toki myös ebayta tutkinut ja lämppäreitä etsiskellyt. Jos sellaset joskus.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti