lauantai 16. kesäkuuta 2012

Hankintoja ja pientä tuunausta

Mopoilurintamalla nyt aika hiljaista. Kadulla käynyt pari kertaa ajelemassa, mutta ei kummempaa. Juhannusta odotellessa vaan..

No jotain pientä kuiten pitää näpertää. Jotenkin en ole päässyt sinuiksi ajoasennon kanssa ja siihen nyt yritin vähän apuja kehittää. Tankin kylkiin pistin stompgipit. Ei kylläkään juuri tähän pyörään tarkoitetut vaan 07-08 kiloseen, mutta eipä toi niin kriittistä. Luultavasti toimivat ihan yhtä hyvin :)


Jalkatappeja kans siirsin siirtopaloilla vähän taaksepäin ja ylöspäin. Ainakin kadulla testattuna vaikuttaisi mukavammalta tuo asento. Aluksi suunnittelin oikeita rearsettejä, mutta budjettiratkaisuna tilasin unkarista vain tuollaisen siirtosarjan


Tuohon 2-osaiseen pukuun en oikein ole tykästynyt radalla. Jotenkin se leikkaus ei vain tunnu sopivalta. Ostin sitten toiseksi puvuksi käytetyn sweepin 1-osaisen puvun. Vähän se on jo vanhahko ja parit kevyet lipatkin kokenut, mutta hinta/laatu vähintään kohdallaan (80e). Koko oli juuri sopiva ja kyttyräkin sentään löytyi jne. Jos tuon kanssa eläminen tuolla mopon päällä olisi luontevampaa.


Ja perjantain kunniaksi eilen saapui postilaatikkoon opiskelumateriaalia. Elikkä Motovudu DVD. Jos tänään ottaisi pari palautusjuomaa ja ajaisi illan telkkarin ääressä rääräätä :D

edit: leffa katsottu ja pää on pyörällä. Erittäin järkevästi ja loogisesti selitetty miten kaikki mitä oikeana pidetty onkin väärin. Tätä sisäistäen vietävä vaan tapoja eri suuntaan.. Coden opit aika lailla päinvastaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti