maanantai 14. toukokuuta 2012

Ensimmäisen reissun summaus

Nyt on sitten ensimmäinen rataviikonloppu takana. Racecronin mukaan kierroksia kertyi yhteensä vähän yli 70kpl ja jonkinlaista tuntumaa alkoi jo saamaan ajamiseen vaikka pahasti hakusessa se vielä on. Joissain paikoissa alkoi järkevä linja löytymään, mutta osa mutkista pahasti hakusessa. Samoin vaihteiden kans on kovasti tekemistä. Perjantaina en vielä kiinnittänyt niihin yhtään huomiota ja sunnuntaina alkoi sitten kytkin luistaa todella pahasti niin ei pystynyt kunnolla ajaa kierroksilla. Varsinkin pääsuoralla ja palmasin jälkeisessä avauksessa luisti hurjasti. Toisaalta ehkä oli hyväkin niin pysyi paremmin maltti ajaa "sujuvammin" ilman revittelyä.

Paljon on opeteltavaa ja myönnettävä että ihan pintaraapaisu koko lajiin tollainen parin päivän ajelu. Ei tarvinut polvipaloja laahailla mun vauhdilla ja kyllä porukkaa ohi päästeli aika tiheään.Toisaalta muutaman kerran itsekkin pääsin jo ohittamaan :) Suurimmaksi osaksi ihan radan opettelua ja painonsiirron testailua yms perusjuttua...

Ennen viikonloppua oli vähän jännitystä että miten noi 2010 paistolla olevat  käytetyt SC2 seoskumit pelaa ilman lämppäreitä, mutta eipä minun ajossa ollut pidon kanssa ongelmaa. Otin varuilta aina pari ensimmäistä kierrosta varovasti eikä lipsumista tapahtunut kuin jarruissa (takapää vähän sladitteli moottorijarrulla). Ehkä ne lämppärit olisi kuiten hankittava. Ajon jälkeen kun kokeili kumeja, niin aika viileät ne oli. Vähän epäilen etteivät edes ajossa lämmenneet tarpeeksi. Takanenkin meinasi kulua aika ronskisti eli varmaan liika kylmä oli?


Sunnuntaina räpsin taukojen aikana muutaman kuvan jokkiksen aika-ajoista ja hitaasta ja nopeasta ryhmästä. Sai sopivasti tekemistä tauolle ja pääsee yhdistämään toisenkin harrastuksen. Säädöt oli hakusessa tässäkin hommassa ja ei se liian helppoa ollu tämäkään homma :) No tässä nyt kuiten muutamia kuvia:
http://svieltojarvi.kuvat.fi/kuvat/ratamopoilua/alastaro+11.5/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti