perjantai 19. joulukuuta 2014

Pärnu RR

Heinäkuun alussa kisattiin vuorostaan Virossa uudella pärnun auto24ringillä. Lauantai näyttikin sitten alkuun todelliselta katastrofilta. Aika-ajon ensimmäisellä kierroksella kolaroitiin juuri minun edessä ja romuja väistellessä jouduin ajamaan nurtsille/hiekalle. Takajarru pohjassa taiteilin jotenkin pitäen mopon pystyssä… Puolen tunnin radan siivoilun jälkeen uusi yritys ja erittäin ruuhkaisella radalla (43 kuljettajaa) en saanut yhtään puhdasta kierrosta. Lopputulos oli 16.lähtöruutu.
Itse kisaan sain vähän fiilistä takaisin. Startti onnistui ihan hyvin ja pikkuhiljaa sain ohiteltua porukkaa. Lopulta sijoitus 9. Vaikka sijana huono, mutta positiivista että se tuli puhtaasti ajamalla.

Sunnuntai menikin sitten paremmin. Hyvän startin jälkeen yhdeksänneksi ja siitä pikkuhiljaa kipusin kuudenneksi kunnes kärjessä kolisi ja kisa päättyi.
Kisa jäi niin pahasti kesken, että startti uusittiin ja lähtöjärjestys oli edellisen kisan mukaan. Lähdin siis eturivistä neljännestä ruudusta. Startti meni taas hyvin ja suoraan kärkeen. Siitä kierrosten kuluessa kärkikolmikko meni ohi ja lopputulos oli neljäs
Lopputulos yllätti positiivisesti ja viikonlopun tavoite eli alle 1.20 toteutui reilulla marginaalilla.