tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kemora 24-26.5 Mp-Rata/bikefox

Seuraava pidempi ajorupeama olikin kemorassa Mp-radan ja bikefoxin ratapäivillä. Väliin mahtui kyllä yksi paripäiväinen alastaro mutta siitä ei juuri mitään sanottavaa. Homma hakusessa, shifteri ei pelannut jne. Hankintoja tuli tehtyä eli Sidin kengät, cloverin hanskat ja kasa renkaita...

Mutta kemoraan.

Taas ilmat suosi ratailijoita. Aurinkoa riitti,Järjestelyt mainiot, seura oli hyvää ja ajo alkoi luistamaan. Kaatojakin tuli vähän vaikka useampi päivä putkeen ajettiin. Kyseessä oli itsellä ensimmäinen "pienen budjetin" reissu, eli tyyliin aamulla termariin kahvia, siirtymä Salo-veteli ilman taukoja, teltta pystyyn ja asuminen varikolla ja sama käännetyssä järjestyksessä.

Leiri:



Hyvin sitä hengissä pysyi ja oikeastaan oli mukavaa illalla hoidella rengasjumppa yms pikkuhommat valmiiksi ja nukkua pidempään aamulla. Vähän meinasi kyllä kylmä oll yöllä kun minun lämppäri syttyi palamaan ja yöllä oli vielä aika viileää.

Oma ajanottosysteemi ei oikein pelittänyt taaskaan, mutta lainaluurilla sain muutaman kierroksen ylös. 1.18.2 jäi parhaaksi ja kellotin sen jopa kolmeen kertaan. Tasaisuutta tuli kuiten kierroksiin hyvin, eli viimeisessä setissä lähes kaikki kierrokset puolen sekunnin sisään. tästä hyvä jatkaa juhannuksena.



Kuvia päiviltä:
http://svieltojarvi.kuvat.fi/kuvat/ratamopoilua/Kemora+24-26.5+2013/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti