sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Alastarolla sadetta pitämässä

Eilen olikin vuorossa kesän aikana tutuksi tullutta sateen katsomista varikolla. Koko matkan radalle oli hyvä ilma, mutta muutama kilsa ennen rataa taivas repes ja vettä tulikin ihan kaatamalla. Siinä sitten radan kuivamista odottelin ja kun viimein oli kuivaa niin mopo kärrystä ja lämppärit päälle. Kuten voi arvata niin eiköhän se sitten tullut 5min kova sadekuuro ja taas rata märkä... Taas odottelua... Joskus 4 aikaan pääsin yhden setin ajamaan, mutta ei siitä mitään tullu. Palmasin vedin vissiin joka kerta pitkäksi kun oli pakko nostaa pyörä pystyyn kun ei pitoa ollut. Noin vartin ajon jälkeen alkoikin visiiriin osumaan vettä ja eiku pois...

Toiveissa oli että ehtisi vielä pari settiä käydä kokeilemassa, mutta ennen seuraavaa settiä tunnelma oli taas tälläinen:


No tulipa ensimmäisen kerran käytyä .orgin ajoissa ja varsin mukavalta tuntui porukka ja järjestelyt yms huippuluokkaa. Pitää ensi kesänä käydä enemmänkin. Muuten kyllä oli täysin hukkareissu. Ainut positiivinen asia oli että pääsin testaamaan uudet jarrupalat (sbs dual carbon) ja ne toimivat erittäin hyvin. Tuntuma oli ihan eri luokkaa. Kahva kyllä painuu syvälle, joten siihen tarvii talvella saada parannusta.

Tänään sitten päätin että ensi viikolla ei tule perinteinen kiire ja valmistelin pyörän ja kuntoon ensi viikonloppua varten. vaihdoin pirellin etusen paikalleen, vaihdoin öljyt ja jumppasin sateiset toisille vanteille. Pe-Su olisi kauden viimeiset ajot ja sunnuntaina kerhokisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti