sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Väriä pintaan ja vähän asiaakin

Ai että minä vihaan pohjien tekoa ja maalaamista! Varsinkin tuollaisten hankalien osien kanssa mitkä ei mitenkään järkevät käsitellä. Kuten arvata saattaa hifistely saa jäädä vaikka talvelle jos silloinkaan jaksaa kovin hinkata.... No nyt ois kuiten väri sutastu pintaan. Vielä joutuu kerran pyhkästä kun kuivaa kunnolla. Jäi viimeisimmät pakkeloinnit paistamaan läpi. Väriksi siis tuli teollisuusmaalina käytetty demadur 20 mustana. Eli ns.puolikiiltävä musta. Kun kuivaavat niin pitää sovittaa ja jos ei miellytä silmää niin vaikka lakka päälle..

Näissä "halvemmissa" maaleissa on kyllä hinta/laatu vähintään kohdallaan. Hinnat on ihan eri planeetalta kun automaaleissa ja laatu on kuiten hyvää. Ja jos viimisenpäälle pintaa haluaa niin autolakka päälle :) Toki ohentaa joutuu enemmän kun automaaleja, mutta ihan hyvin toimii ilman korkeapaineruiskuakin.

Sitten se asiapuoli. Nyt voisi sanoa että alkaa jo vähän jännittämään. Eilen tein päätöksen ja ilmottauduin Mp-tuen kerhokisaan joka pidetään parin viikon päästä :) Lueskelin foorumeilta edellisvuoden kokemuksia ensimmäistä kisaa ajavilta ja tuli fiilis että pakko tuota on nyt kokeilla, vaikka ajat ovat ihan häntäpään tasoa eikä yhtään starttiharjoitusta jne takana.. Mutta kaipa sinne sekaan sopii. Nyt pitäsi vain selvittää et pitääkö mopoon kuinkakin paljon tehdä muutoksia ja tarvinko ihan numerot hommata mopoon.. Varmistusten kanssa sinänsä helppoa kun pyörä on vanha ratapeli niin varmistuslankojen paikat valmiina ja kerääjäsäiliö jo paikallaan. Ratapukukin on ja kainalossa olleen repeämän korjautinkin jo suutarilla. pari pientä reikää on hihassa mutta tuskin se kriittistä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti