keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kemoran summailua

No niin. Kemoran reissulta päästy kotiin ja pahin härdelli ohi, joten ehtii jotain tännekkin naputella. Reissu oli kaikinpuolin onnistunut ja pääsi oikein kunnolla koeajamaan uuden ratalelun. Torstaina tosiaan kävin pari settiä kokeilemassa ja sillon oli jo hymy korvissa. Perjantaina pääsikin sitten koko päivän ajamaan ja tuntumaa alkoi jo saamaan. Lauantai sitten jäikin vähän lyhyeksi kun radalle levisi öljyä ja homma keskeytettiin. Tosin omalla kohdalla alkoi jo muutenkin väsymys painamaan joten la ja sunnuntai oli jo ajon puolesta aika raskaita. Kun on ajotekniikka jne vielä aika hakusessa niin väsyy paljon noinkin pitkissä rupeamissa....

Alusta tuntui toimivan hienosti ja pyörä tuntui menevän kuin raiteilla. Ainut miinus ajaessa oli se että tuohon pikakaasuun en oikein tahtonut tottua. Varovainenkin avaaminen mutkassa tahtoi saada aikaan vaarallista "rykimistä" Eli sellaista on/off kenguruloikkaa, joka ei järin toivottavaa mutkassa. Tilanne parani kyllä viikonlopun edetessä, mutta vieläkin samaa loikkimista esiintyi. Pitää kokeilla jotain vähemmän nopeaa välitystä siihen jos vaikka auttaisi. Jarrulevyt myös pitäsi vaihtaa kun ovat jo vähän turhankin "kelluvat" eli levyt liikkuu niiteissään aika paljon ja siksi levyt kolisevat rumasti. Mitään tärinöitä tms ei kyllä ilmennyt.

Itse rata kyllä tuntui hankalalta ajaa enkä oikein tahtonut linjoja löytää. Loppuajasta muutamaan mutkaan sai jo järkevän linjan, mutta esim. karuselliin tultaessa eka vasen tuntui aina menevän eri linjaa jne.. No muutenkin noi vasurit tuntuu paljon hankalimmilta ajaa. Täytyy nyt vain koittaa niitä alkaa hieromaan alastarolla seuraavalla reissulla.

Nyt onkin sitten pidempi ajotauko ja silläaikaa pitää vähän tutkiskella/huoltaa mopoa ja asentaa supercorsat alle. Sain Pennan Samilta pari käytettyä sliksiä taakse, mutta taitaa olla parasta eka hakea vauhtia noilla kuviorenkailla :)

Ja kärryyn vois hifistellä vähän paikkoja työkaluille jne romulle mitä mukaan tarvii. Samoin pyörälle pitää kehitellä joku helppo kiinnitys. Palataan asiaan kun jotain järkevää ilmenee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti